Parallax Voor wie in 1 jaar een mbo diploma diploma wil behalen.
STUDIEGIDS AANVRAGEN AANMELDEN MHBO COLLEGE YEAR MHBO

WIJ GEVEN OM PRIVACY
MBOzaak.nl is een school waar we de beste MBO opleidingen van Nederland aanbieden. Om dat mogelijk te maken, bewaren we jouw persoonsgegevens. In dit privacy statement lees je welke persoonsgegevens we van je bewaren en wat we hiermee doen. We doen er natuurlijk alles aan om jouw gegevens privé te houden. Ons privacy statement is van toepassing op gebruik van onze website en onze opleidingen.

WELKE GEGEVENS BEWAREN WIJ?
Hieronder lees je wat we van je willen weten en waarom.

Voor- en achternaam
Zodat we jou persoonlijk kunnen aanspreken en jouw opleiding op naam kunnen zetten.

Adres en woonplaats
Wij bezorgen jouw diploma graag aan het juiste adres.

BSN (kopie ID)
Zodat we jou in kunnen schrijven bij overheidssystemen (BRON), waardoor je een MBO erkend opleidingstraject kunt volgen.

Telefoonnummer
We bereiken je graag snel en persoonlijk wanneer we vragen hebben.

Betaalgegevens
Je opleiding betaal je via i-deal of een eigen acceptgiro of internetbankieren. Voor een maandelijkse, automatische betaling hebben wij jouw IBAN nummer nodig.

E-mailadres
Buiten dat we graag met je bellen is e-mail een belangrijk communicatiemiddel. We gebruiken je e-mailadres o.a. voor communicatie rondom lesdagen en examens, facturatie en overig contact dat van belang kan zijn (bijvoorbeeld met betrekking tot vrijstellingen). Als je akkoord hebt aangegeven op het ontvangen van onze nieuwsbrief, houden we je ook per e-mail op de hoogte van acties en nieuws. Tot slot wordt jouw e-mailadres gebruikt ter beveiliging. Je kunt hiermee inloggen op de e-learning en je wachtwoord herstellen.

WAAR GEBRUIKEN WE JOUW GEGEVENS VOOR?
Service | opleidingsadvies- en coaching

Voor al jouw vragen kun je ons bellen, e-mailen, appen of bereiken via social media. Om jou zo goed mogelijk te woord te staan maken wij notities van onze gesprekken. Zo hoef je jouw verhaal niet twee keer te vertellen.

E-learning omgeving
Jouw contactgegevens worden gebruikt bij het maken van een persoonlijk account, zodat je kunt inloggen op de e-learning.

Jouw opleiding en studievoortgang
We koppelen de opleiding die je doet aan jouw naam, net zoals vrijstellingen en jouw voorkeur voor eventuele extra vakken en keuzedelen. Zo kunnen we zien welke diensten je afneemt bij het maken van jouw rooster, opstellen van facturen en indien je ons belt voor een vraag.

Commerciële mailingen
Je ontvangt van ons acties en nieuwtjes wanneer jij hebt aangegeven dat je dit wilt. Wil je dit niet meer? Meld je eenvoudig af via de link onderaan de mailing.

Verbetering | klachtafhandeling
We bewaren ingediende klachten samen met de afhandeling zodat we van onze fouten kunnen leren.

BEWAREN EN BEVEILIGEN
Wij bewaren jouw gegevens niet langer dan nodig. Dit houdt in dat we je gegevens in ieder geval bewaren om de onderwijsovereenkomst uit te voeren. Hierna bewaren we de gegevens nog een periode voor het geval je weer een opleiding bij ons wilt volgen. We bewaren een kopie van jouw diploma(dossier) om, ook na diplomering, aan te kunnen tonen op welke gronden je een diploma hebt ontvangen.

VERZOEK MET BETREKKING TOT JE PERSOONSGEGEVENS
Als klant heb je het recht om te vragen of wij jouw persoonsgegevens verwerken, om ze te laten wijzigen als ze niet kloppen of te laten verwijderen. Wil je een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering van je persoonsgegevens indienen? Stuur een e-mail met een kopie van je identiteitsbewijs naar info@deMBOzaak.nl. We zullen zo snel mogelijk op je verzoek reageren, maar in ieder geval binnen vier weken.

We willen je wijzen op je recht om een klacht in te dienen bij de toezichthoudende Autoriteit Persoonsgegevens over de verwerking van je persoonsgegevens. Deze kan je via de website van de Autoriteit indienen.

WIJZIGINGEN
Wij behouden ons het recht voor om dit privacy statement te wijzigen. Wijzigingen zullen doorgevoerd worden op deze pagina. De laatste wijziging is doorgevoerd op: 23 mei 2018.